Кошик
579 відгуків
+380 (98) 676-65-65
Обладнання для бізнесу (магазинів, ресторанів, виробництва та складів)
Кошик

Підтоварник алюмінієвий, 1200х600х230 мм.

-2%
Підтоварник алюмінієвий, 1200х600х230 мм., фото 2
Підтоварник алюмінієвий, 1200х600х230 мм., фото 2
Підтоварник алюмінієвий, 1200х600х230 мм., фото 2
Підтоварник алюмінієвий, 1200х600х230 мм., фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Розмір, мм: 1200х600х230
Вес, кг: 5,4

Матеріал: Алюміній анодований 6063 (ГОСТ 4784-74) відповідає вимогам щодо РТМ 27-72-15-82 "Порядок застосування металів, синтетичних та інших матеріалів, що контактують із харчовими продуктами та середовищами".

Завдяки високій корозійній стійкості та нетоксичності, алюмінієвий сплав 6063 потрібний під час виготовлення ємностей для перевезення та зберігання концентрованої азотної кислоти, органічних речовин, перекису водню та харчових продуктів. З нього роблять фольгу для консервних банок і тетропаків, фляги для молока, корка для пляшок та ін. вироби.

Температурний режим від -70 до 50 г

Ідеально підходить для зберігання великих мішків із картоплею, борошном, цукром або громіздких ємностей. Стійка з алюмінію може використовуватися в будь-якому приміщенні. Просто помістіть цю стійку для зберігання на підлогу вашої комори або склада, щоб ваші харчові продукти перебували на достатній відстані від підлоги.

Міцна конструкція: стійка виготовлена з надміцного трубчастого зварного алюмінію, ідеально підходить для будь-яких умов, не піддається корозії. З'єднання також зварюються, забезпечуючи ще більшу зносостійкість і міцність.

Використання в будь-яких умовах: завдяки алюмінієвій конструкції ця стійка може використовуватися в приміщенні холодильника або в сухих складських приміщеннях для зберігання сипких інгредієнтів.

Ніжки з пластиковими наконечниками: для запобігання ковзанню та дряпанню поверхні, ніжки обладнані пластиковими наконечниками.

Довідкова інформація щодо застосування цієї продукції:

  • Відповідає санітарним правилам для підприємств харчової торгівлі СанПІН 5781-91 (VI. Санітарні вимоги до обладнання, інвентарю, посуду). Торгове обладнання, інвентар, тара, посуд і паковання мають бути виготовлені з матеріалів, дозволених органами охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами, що легко піддаються миттю та дезінфекції.
  • Санітарні вимоги до вживання та зберігання харчових продуктів. Під час зберігання харчових продуктів мають строго дотримуватися правил товарного сусідства, норми складання. Продукти, що мають специфічний запах (селдь, спеції тощо), мають зберігатися окремо від продуктів, які сприймають запахи. Забороняється складання харчових продуктів поблизу водопровідних і каналізаційних труб, приладів опалення, поза складськими приміщеннями, а також складання незатарної продукції безпосередньо на підлозі.
  • Всі харчові продукти в складських приміщеннях, охолоджуваних камерах, підсобних приміщеннях тощо, мають зберігатися на стелажах, піддонах, підтоварниках. Зберігання сипких продуктів має проводитися в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених амбарними шкідниками, з відносною вологістю повітря не більш ніж 75%. Сиручі продукти зберігають у мішках штабелями на стелажах, на відстані 50 см від стін, з розривом між штабелями не менш ніж 75 см.
Основні
ВиробникOne Chef
  • Ціна: 2 234,40 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner