Кошик
579 відгуків
+380 (98) 676-65-65
Обладнання для бізнесу (магазинів, ресторанів, виробництва та складів)
Кошик

Пароконвект Unox XV393

-23%
Пароконвект Unox XV393, фото 2
Пароконвект Unox XV393, фото 3
Пароконвект Unox XV393, фото 2
Пароконвект Unox XV393, фото 2
Пароконвект Unox XV393, фото 3
  • Пароконвект Unox XV393, фото 2
  • Пароконвект Unox XV393, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пароконвект Unox XV393 купити з доставкою з України на сайті Гіперцентр Київ

 Пароконвект Unox XV393 серії CHEFLUX призначена для випікання кондитерських і хлібобулочних виробів і розігрівання напівфабрикатів у магазинах і точках швидкого живлення.Пароконвептомату Unox XV393 — це піч інжекторного типу пароутворення з механічною панеллю керування. Всього три основні регулятори на панелі керування дають змогу задати 3 основні параметри процесу приготування: температуру, вологість, час.

 

Технічні характеристики
Виробник Італія
Живлення, В 380
Потужність, кВт 7,1
Кількість рівнів 5
Тип гастроємкості GN 1/1(530x325)
Температурний режим от 30 до 260 °С
Панель керування механічна
Спосіб утворення пари інжектор
Розміри, мм 750x773x772

 

Режими роботи:

  • - Конвекційний режим із температурним діапазоном від 30 до 260 °C
  • - Пароконвекційний режим із температурним діапазоном  от 48 до 260 °C
  • - Попереднє розігрівання до 260 °C

 

 

Функції готування:

У режимі конвекції за температури: 30-260С;

У режимі конвекції + пара за температури: 48-260С;

Максимальна температура попереднього розігрівання: 260С.

 

Технологія Air Plus

Технологія Air Plus забезпечує оптимальний розподіл повітря й тепла в камері. Завдяки цьому, приготовані страви мають єдиний колір зовні та правильну структуру всередині. Air Plus забезпечує чудову рівномірність на всіх рівнях. Дві швидкості реверсного вентилятора дають змогу готувати як делікатні продукти, так і ті, які вимагають високого теплопередавання.

Технологія Steam Plus

Технологія Steam Plus забезпечує можливість встановлення вологості в камері готування за температури від 48 до 260 °C для отримання оптимального результату для кожного продукту.

Вологе середовище дає змогу швидко передати тепло продукту, зменшуючи водночас час приготування та втрати ваги продукту.

Технологія Dry Plus

Технологія Dry Plus швидко видаляє вологу з камери, як ту, що виділяє сам продукт, так і ту, яка була додана технологією на попередньому кроці приготування.

З технологією Dry Plus смак і аромат страв посилюється, ці властивості продукту зберігаються впродовж декількох годин.

Допоміжні функції

Технологія Protek. Safe — ефективна теплоізоляція, безпека роботи (холодне скло на дверях і на корпусі)

Показування часу до кінця готування.

Можливість перевішування дверцят.

Знімне внутрішнє скло для зручності чищення.

 

 

Основні
ВиробникAxis
Користувальницькі характеристики
БрендUnox
Призначення печейГастрономічний
  • Ціна: 84 650 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner