Кошик
579 відгуків
+380 (98) 676-65-65
Обладнання для бізнесу (магазинів, ресторанів, виробництва та складів)
Кошик

Пароконвектомат Unox XV593

-20%
Пароконвектомат Unox XV593, фото 2
Пароконвектомат Unox XV593, фото 3
Пароконвектомат Unox XV593, фото 2
Пароконвектомат Unox XV593, фото 2
Пароконвектомат Unox XV593, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пароконвектомат Unox XV593

Конвекційні печі серії Chef LuxTM від UNOX дозволяють готувати із застосуванням пари. Тип пароутворення в конвекційної печі XV593 інжекторний, тобто вода в невеликій кількості подається на вентилятор і розбризкується на ТЕН-и. Так в камері печі може утворюватися пар в температурному діапазоні від 48 до 260 °С.

Печі серії Chef LuxTM - це незамінний помічник на будь-якій професійній кухні. Вони прості в управлінні і в той же час можуть виконувати більшість функцій пароконвектоматів. У конвекційних печах XV MANUAL Ви з легкістю зможете приготувати м'ясо на грилі, смажену курку, тушкувати рибу з овочами, випекти піцу і фокаччі, дієтичні страви на пару без масла і т. д.

Технічні характеристики:

Виробник Італія
Харчування, У 380
Потужність, кВт 10,5
Кількість рівнів 7
Тип гастроємкості GN 1/1(530x325)
Температурний режим від 30 до 260 °С
Панель управління механічна
Спосіб утворення пари інжектор
Розміри, мм 860x900x930

 

Режими роботи:

  • - Конвекційний режим з температурним діапазоном від 30 до 260 °C
  • - Пароконвекционный режим з температурним діапазоном від 48 до 260 °C
  • - Попередній розігрів до 260 °C

 

Функції готування:

У режимі конвекції при температурі: 30-260С;

У режимі конвекції + пар при температурі: 48-260С;

Максимальна температура попереднього розігріву: 260С.

 

Технологія Air Plus

Технологія Air Plus забезпечує оптимальний розподіл повітря і тепла в камері. Завдяки цьому, приготовані страви мають єдиний колір зовні і правильну структуру всередині. Air Plus забезпечує чудову рівномірність на всіх рівнях. Дві швидкості реверсного вентилятора дозволяють готувати як делікатні продукти, так і ті, які вимагають високої теплопередачі.

Технологія Steam Plus

Технологія Steam Plus забезпечує можливість установки вологості в камері готування при температурі від 48 до 260С для отримання оптимального результату для кожного продукту.

Вологе середовище дозволяє швидко передати тепло продукту, зменшуючи при цьому час приготування і втрати ваги продукту.

Технологія Dry Plus

Технологія Dry Plus швидко видаляє вологу з камери, як ту, що виділяє сам продукт, так і ту, яка була додана технологією на попередньому кроці приготування.

З технологією Plus Dry смак і аромат страв посилюється, ці властивості продукту зберігаються протягом кількох годин.

Допоміжні функції

Технологія Protek. Safe - ефективна теплоізоляція, безпека роботи (холодне скло на двері і корпусу)

Відображення часу до кінця готування.

Можливість перевішування дверцят.

Знімне внутрішнє скло для зручності чищення.

 

 

 

 

Основні
ВиробникAxis
Користувацькi характеристики
БрендUnox
Призначення печейГастрономічний
  • Ціна: 110 560 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner