Пароконвектомат Unox XV593
Пароконвектомат Unox XV593
Конвекційні печі серії Chef LuxTM від UNOX дозволяють готувати із застосуванням пари. Тип пароутворення в конвекційної печі XV593 інжекторний, тобто вода в невеликій кількості подається на вентилятор і розбризкується на ТЕН-и. Так в камері печі може утворюватися пар в температурному діапазоні від 48 до 260 °С.
Печі серії Chef LuxTM - це незамінний помічник на будь-якій професійній кухні. Вони прості в управлінні і в той же час можуть виконувати більшість функцій пароконвектоматів. У конвекційних печах XV MANUAL Ви з легкістю зможете приготувати м'ясо на грилі, смажену курку, тушкувати рибу з овочами, випекти піцу і фокаччі, дієтичні страви на пару без масла і т. д.
Технічні характеристики:
Виробник | Італія |
Харчування, У | 380 |
Потужність, кВт | 10,5 |
Кількість рівнів | 7 |
Тип гастроємкості | GN 1/1(530x325) |
Температурний режим | від 30 до 260 °С |
Панель управління | механічна |
Спосіб утворення пари | інжектор |
Розміри, мм | 860x900x930 |
Режими роботи:
- - Конвекційний режим з температурним діапазоном від 30 до 260 °C
- - Пароконвекционный режим з температурним діапазоном від 48 до 260 °C
- - Попередній розігрів до 260 °C
Функції готування: У режимі конвекції при температурі: 30-260С; У режимі конвекції + пар при температурі: 48-260С; Максимальна температура попереднього розігріву: 260С. |
|
|
Технологія Air Plus Технологія Air Plus забезпечує оптимальний розподіл повітря і тепла в камері. Завдяки цьому, приготовані страви мають єдиний колір зовні і правильну структуру всередині. Air Plus забезпечує чудову рівномірність на всіх рівнях. Дві швидкості реверсного вентилятора дозволяють готувати як делікатні продукти, так і ті, які вимагають високої теплопередачі. |
Технологія Steam Plus Технологія Steam Plus забезпечує можливість установки вологості в камері готування при температурі від 48 до 260С для отримання оптимального результату для кожного продукту. Вологе середовище дозволяє швидко передати тепло продукту, зменшуючи при цьому час приготування і втрати ваги продукту. |
|
Технологія Dry Plus Технологія Dry Plus швидко видаляє вологу з камери, як ту, що виділяє сам продукт, так і ту, яка була додана технологією на попередньому кроці приготування. З технологією Plus Dry смак і аромат страв посилюється, ці властивості продукту зберігаються протягом кількох годин. |
|
Допоміжні функції Технологія Protek. Safe - ефективна теплоізоляція, безпека роботи (холодне скло на двері і корпусу) Відображення часу до кінця готування. Можливість перевішування дверцят. Знімне внутрішнє скло для зручності чищення. |
Основні | |
---|---|
Виробник | Axis |
Користувацькi характеристики | |
Бренд | Unox |
Призначення печей | Гастрономічний |
- Ціна: 110 560 ₴