М'ясорубка MEM 12 CE Celme (професійна 100 кг/год)
Опис:
М'ясорубка MEM 12 CE Celme обладнана набором ножів напівугор (1/2 Uniger): шнек, підрізна решітка, двосторонній ніж і решітка з неіржавкої сталі. Продуктивність моделі — 200 кілограмів на годину. Під'єднання до мережі з напругою 220 В. Електрична м'ясорубка Celme MEM 22 CE обладнана вентильованим двигуном великої потужності з термозахистом і зворотним ходом. Вимикачі низької напруги, захист IP55. Професійна м'ясорубка використовується для отримання фаршу необхідної консистенції з м'яса, риби або інших видів продуктів, зокрема м'яких овочів, фруктів. Сфера застосування м'ясорубок досить широка, це й підприємства громадського харчування різних форматів і заготівельні фабрики, кулінарні цеху супермаркетів, Fast-food, готелі, кулінарні цеха супермаркетів, м'ясні та рибні магазини.
Телефонуйте, Доставка Новою Пікою в будь-яку точку України!
Гарантія. Можлива купівля в кредит.
Наявність товару й актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за зазначеними телефонами.
>
Технічні характеристики:
Продуктивність фаршу, кг/год: 100.
Різальний вузол "Enterprise": 1 ніж, 1 решітка Ø 6 мм.
Функція "Реверс": є.
Габарити (ДхШхВ), мм: 400х185х370.
Напруга, В: 220.
Потужність, кВт: 0,35.
Матеріал корпусу: анодований алюміній.
Матеріал бункера: неіржавка сталь.
Вага, кг: 17.
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.
>
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Celme |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 15 907,50 ₴/од.