Кошик
619 відгуків
+380 (98) 676-65-65
Гіперцентр Київ - обладнання для ресторанів, магазинів та складів
Кошик

Піч пароконвекційна Unox XEBC04EUEPRM лінія PLUS

Піч пароконвекційна Unox XEBC04EUEPRM лінія PLUS, фото 1
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Електрична, 4 рівні 600х400 мм, відстань між рівнями 80 мм. Температурний режим +30...+260°C. Багатоточковий термощуп, автоматична система миття. Світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель керування. 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні).

BAKERTOP MIND.MAPS (PLUS) - розумний пароконвектомат, лінія з системою автоматичної мийки для випічки і створення кулінарних виробів. Удосконалена лінія з розумними функціями, автоматичними програмами приготування і підтриманням завжди однакового результату роботи на високому рівні.

Особливості та технології серії PLUS, крім перерахованих функцій, властивих лінії ONE:

  • Багатоточковий термощуп MULTI.Point;
  • MULTI.Time - таймери на кожен лист для одночасного приготування декількох різних продуктів;
  • MISE.EN.PLACE - синхронізація завантаження для приготування різних страв і їх одночасної готовності;
  • SMART.Preheating - автоматична установка кращої температури і розігрів камери для отримання стабільно високих результатів приготування;
  • MASTER.Touch - найповніший дисплей візуальної мови; панель управління з захистом від пари; автодіагностика помилок і несправностей; захисний термостат.
Основні
ВиробникUnox
Кількість рівнів6
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вага112
Вага (нетто), кг95
Висота840
Висота (нетто), мм675
Глибина960
Довжина (нетто), мм860
Кількість швидкостей вентилятора8
Потужність електрична, кВт10.6
Призначення печейПекарський
Остекання дверей3
Під'єднання до електромережі380V
Розмір дек, мм600х400
Відстань між рівнями, мм80
Реверс вентилятораДа
СеріяBAKERTOP MIND.MAPS
ТермощупДа
Тип мийкиАвтоматична
Тип з' єднанняЕлектричний
Ширина1110
Ширина (нетто), мм967
  • Ціна: 263 126 ₴/од.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner